Σαντιάγο, Πανεπιστήμιο, Ντόπινγκ, Ποινικό- Αθλητικό Δίκαιο, Ακαδημαϊκή εισήγηση 2010

Ακαδημαϊκή εισήγηση απόψεων και αρχών επί του ποινικού και αθλητικού δικαίου, καθώς κι επί της δικαιοπολιτικής προσέγγισης του ντόπινγκ, Πανεπιστήμιο του Σάντο Τόμας – Universidad de Santo Tomas de Santiago, Σαντιάγο, Χιλή, Αύγουστος 2010

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου 2010 στο Πανεπιστήμιο Σάντο Τόμας του Σαντιάγο, στη Χιλή, διάλεξη ποινικού- εγκληματολογικού δικαίου από τη Διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Ελένη Μαντρατζή. Η ένθερμη υποδοχή των υψηλού επιπέδου φοιτητών Νομικής του Πανεπιστημίου, καθώς και των υπευθύνων καθηγητών κ. Λους Μαρία Βεργάρα Φίσερ και κ. Αλεχάνδρο Ριβέρα Μουνιός, έδωσε αμοιβαία ελπίδες για περαιτέρω συνεργασία σε ακαδημαϊκό επίπεδο και ανταλλαγές φοιτητών.

Πορίσματα της εν λόγω ακαδημαϊκής διάλεξης παρουσιάστηκαν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ελένης Μαντρατζή, που δόθηκε στο Ραδιόφωνο του Σαντιάγο, στη Χιλή, με τίτλο «Ελληνική Παρουσία» στις 23 Αυγούστου 2010, με παρουσιαστή τον κ. Μάριο Μανκούσο.
Ψυχή της διοργάνωσης από χιλιανής πλευράς η δυναμική και ελληνικής καταγωγής κ. Ανχέλυ Χαραμίς Καπόνα, μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Σαντιάγο και Διαφημίστρια, καθώς και οι κ. Μάριο Μανκούσο, κ. Δαβίδ Μέρα Μαρίν, κ. Όσκαρ Κάλφα Τέλες, κ. Άνχελα Καλέργη Καρύδη και κ. Σεσίλια Μαστσούλας που στάθηκαν πραγματικοί «αμφιτρύονες» στην υποδοχή της Βαλκανικής Αμφικτυονίας στη Χιλή.

Comments are closed.

Επιστροφή στην ενότητα Δράσεις